vrijdag, juli 13, 2007

Met ons

Gaat het goed, maar wel al weer twee keer verhuisd sinds mijn update in april. Het vorige huisje waar we in mei en juni hebben gezeten was schattig, maar daar moesten we helaas weer begin juli uit. Op de laatste dag kwamen we er trouwens ook achter dat het vol zat met kakkerlakken die vanuit alle hoeken en gaten ons hebben uitgewuifd, dus heel rouwig waren we er niet om dat we weer moesten vertrekken. Maar nu zitten we weer in het complex waar we vorige zomer zijn begonnen. Die met dat enorme zwembad. Op zich fijn dat het allemaal bekend is, maar ook wel treurig dat we toen óók al dachten dat we nu binnen een paar maanden in ons eigen huis zouden kunnen trekken. Hadden we dit allemaal geweten, dan hadden we het toch wel heel anders aangepakt. De lol van het nomadenbestaan is er een beetje uit aan het raken, dus hopelijk binnenkort nu toch écht de start van ons leven in ons eigen huis. Voor ons gevoel staat het leven tot die tijd toch een beetje stil...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Tjee wat een gedoe! Ik hoop met je mee dat jullie snel de sleutel gaan krijgen. Je wordt zo onrustig van dat ge-heen-en-weer... Maar des te meer kunnen jullie straks genieten van jullie eigen huis, lekker met je eigen spullen om je heen (die dan weer als nieuw zijn omdat je ze zo'n tijd niet hebt gezien), het komt helemaal goed. Sterkte! :* Sjak

Marlies zei

Arghhh... wat een vermoeiend bestaan. Hoe is het met het nieuwe bedrijfje? Gaat dat ook allemaal pas lopen als de appartementen van de buren zijn opgeleverd?

Ben steeds serieuzer van plan om eens langs te komen. Alleen dan. Anders komt ons gezamenlijke project nooit van de grond. ;-)

Liefs, ook voor Max en Isa,
Marlies

Anoniem zei

Hoi Saskia, ik lees alle logs die ik kan vinden van Hollanders die in Spanje wonen, maar die van jou is het leukst om te lezen. Je schrijft goed, met gevoel voor humor en heel herkenbaar.
Groetjes uit Xalo van Cokky
http://edwincokky.web-log.nl/wonen_in_spanje/
Meer Hollanders in het buitenland vind je op
http://expat-blogging.blogspot.com/
Misschien leuk om je ook aan te melden?